Pepparedstorg 4G

Mölndal
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 4G, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

7901 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

87 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad 4:a i ett plan med 2 toaletter och balkong i väster. Badrum och duschrum har blå plastmatta och vita kaklade väggar respektive beige våtrumstapet. I hallen är det ljusblå väggar. Köket har brun plastmatta, beige tapet, vita köksluckor och stänkskydd samt spis med keramikhäll och diskmaskin. Alla sovrummen har ljusa väggar och beige plastmatta och ett av rummen har en brun fondvägg. I vardagsrummet är det vita väggar och en plastmatta i parkettmönster. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning hos oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 241 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal