Pepparedstorg 12H

Mölndal
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Pepparedstorg 12H, Mölndal
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

6208 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

85 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Fin välplanerad 4:a i ett plan med balkong i sydväst. Plastmattor i alla rum. I hallen möts du av en blommig beige tapet. Skåpluckorna i köket är vita och stänkskyddet likaså. Spisen har keramikhäll med varmluftsugn och väggarna i köket är vita med en svart fondvägg. Sovrummen är ljusblå, beige respektive vitt med grön fondvägg. I vardagsrummet är det beige tapet. Titta gärna under Personliga Hem för att se vilka tillval och standardhöjande åtgärder som du kan göra för att få lägenheten precis hur du vill. Kostnader för värme och hushållsel tillkommer. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning hos oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 241 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Lägenheten är tillgänglig redan den 1/4. Området:

Nedre Balltorp är ett trevligt, barnvänligt område ca 5 km från Mölndals centrum. I området finns radhuslägenheter med egen trädgård samt två-, tre- och fyra våningshus. Alla lägenheter i markplan har uteplats och övriga lägenheter har balkong.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal