Rävekärrsgatan 245

Mölndal
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rävekärrsgatan 245, Mölndal


Hyra:

14500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Radhus med 4sovrum och ett vardagsrum uthyrs
Vi hyr ut vårt fina radhus på 120 m2 i två plan. Möblerat med sängar och matbord m.m. Det ligger i Rävekärrsgatan i Mölndals kommun i ett mycket barnvänligt område med fyra lekplatser och en fotbollsplan. Naturen i Rävrkärr är underbar. Rärekärrsgatan ligger 1mil från Göteborg och till Landvetter flygplats tar det 15 minuter med bil. Med buss 761,760 tar man hitt direkt eller byta från spårvagn 2 i Mölndal centrum.

På bottenvåningen finns entré, vardagsrum med utgång till altan, kök, tvätthörnan och en toalett. Övervåningen har fyra sovrum och helkaklat badrum. Båda toaletter är utrustade med separat Ifö Urinaler för män och TOTO toalett tvätt-tork sits för njutningsbar toalettbesök och minsta rengöringen i toaletten. Två av sovrummen har utgång till balkong.
Läget är perfekt beläget med morgonsol på kökssidan och eftermiddagssol på altanen. Även mycket bra med tanke på insyn. På altanen finns det en matgrupp och ett par vilstolar. På den sidan finns också en gräsmatta.
Vi hyr ut till skötsam familj med bra referenser gärna ett år i taget. Hyran är 14500kr inkl bredband utom hushållsel och vatten.
Mejla gärna och berätta om er själva
Joyce


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal