Soltorpsgatan 20

Mölndal
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Soltorpsgatan 20, Mölndal


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Etagelägenhet med altan, 9 min från Korsvägen
Hej Vi hyr ut en mysig bostad i Krokslätt, på gränsen mellan Mölndal och Göteborg.

Bostaden är fördelad på två plan och renoverades 2015, då byggdes även altanen som finns i anslutning till bostaden. Hyresrätten finns i ett eget litet hus på en tomt som tillhör en större villa. Parkering finns på tomten och där får du ha ett fordon, vilket ingår i hyran. Tvättstugan ligger tio meter från bostaden.

På nedervåningen finns en mindre hall, fullt utrustat kök samt badrum med klädkammare. Övervåningen består av ett större rum med två fönster.

Lägenheten uthyres delvis möblerad, all den inredning som syns på bilderna ingår inte. Det som finns att tillgå är en dubbelsäng, nattduksbord, garderob, skinnsoffa, soffbord, tv-bänk, köksbord, två stolar, två pallar, skafferi och badrumsmöbel.

I hyran ingår el, vatten, värme och sophämtning, det finns ingen fast anslutning för internet eller TV så det är mobilt bredband som gäller.

Huset är beläget i ett mysigt villakvarter i Krokslätt, nära Krokslätts Torg, pizzerior, matbutiker m.m. Busshållplats finns precis utanför, till buss nummer 19 är det sex minuters gångväg och till spårvagn 2 och 4 cirka 7 minuters gångväg. Med spårvagn når du Korsvägen på sex minuter. Buss nummer 19 tar dig till Vasaplatsen på 11 minuter. Värt att nämna är också att hållplatserna ligger på en zongräns - du behöver alltså bara betala för en zon, oavsett om du åker mot Göteborg eller mot Mölndal.

Vi hyr ut bostaden i andra hand från 1 augusti. Tills vidare-kontrakt med 3 månaders ömsesidig uppsägning. Uthyres till dig som är lugn utan betalningsanmärkningar (obs, detta kollas upp). Bostaden är perfekt både för dig som vill bo själv och för par.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal