Toltorpsgatan 129

Mölndal
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Toltorpsgatan 129, Mölndal


Hyra:

6900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Superfin 1:a uthyres from 1 juni - 1 okt
Hejsan!

Jag har en riktigt fin och ljus 1:a i Mölndal som jag önskar hyra ut from 1 juni - 1 oktober, det finns även goda möjligheter till förlängning betydligt längre än så. Lägenheten är alldeles nybyggd (2014) i ett mkt bra område, ca 15-20 min till Göteborg C med buss som går precis utanför, det finns motionsspår, gym, affär och allt sådant precis i närheten. Balkong finnes i sydvästläge vilket medför en fantastisk kvällssol på sommaren! Otroligt njutningsfullt, speciellt med de stora fönstren.
Lägenheten uthyres fullt möblerad. Bekvämligheter som TV, mikro, all typ av köksutrustning (bestick, tallrikar redskap, skålar etc) finnes.

Anledningen till att jag hyr ut är jobb i Stockholm och utomlands, förmodligen kommer jag jobba längre än till oktober och då är ni naturligtvis välkomna att hyra längre.

Deposition om 5000kr krävs men den betalar ni först in efter vi skrivit kontrakt, denna deposition återfås givetvis när ni flyttar ut. Månadshyra är 6900kr och då ingår el, detta betalas förskott varje månad. Det finns möjlighet att få garageplats för 700kr/mån. Sedvanlig kreditkontroll kommer att göras innan vi skriver kontrakt.

Förråd finnes tyvärr icke då jag själv förvarar saker där tillsvidare, dock finns goda förvaringsutrymmen i lägenheten, 5 garderober och många stora skåp och övriga förvaringsplatser.

Första kontakt sker genom mail eller sms!
Skriv något om dig själv och eventuella frågor så ringer jag upp.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal