Toltorpsgatan 115

Mölndal
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Toltorpsgatan 115, Mölndal


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

33 m2


Beskrivning

Nyproducerad etta med 10kvm uteplats
7000kr/mån
Söker skötsam person eller par med ordnad ekonomi.

Lägenheten ligger på markplan i en nyproducerad fastighet som var färdigbyggd 2015. Lägenheten är ljus, fräsch, har genomtänkt planlösning och en 10 kvm stor uteplats.
Lägenheten är en etta på 33 kvm. Det finns en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Modernt kök med plats för stort matbord. Köket är utrustat med induktionshäll, micro samt diskmaskin. Även i köket finns det två garderober/skafferier. I vardagsrummet finns det plats för en bäddsoffa alternativt soffa och en säng. Det finns även en garderob i vardagsrummet. Från vardagsrummet är det en altandörr ut till den härliga uteplatsen på 10 kvm.

Uthyres från 1 juli till 30 november med ev. möjlighet till förlängning. Datumen är flexibla. Uthyres omöblerad eller möblerad, valfritt. Möblerna på bilderna är dock inte de som ingår. Ett tillhörande förråd finns till förfogande på ca 5 kvm. Det finns troligtvis även möjlighet att hyra garageplats för 800 kr/mån redan från start, kan kontakta föreningen om intresse finns.

Buss 25 har en hållplats ca 150m ifrån lägenheten som tar en till enkelt till stan. Det tar ca 5 minuter till Mölndal centrum, 10 minuter till Linnéplatsen och 20 minuter till Brunnsparken. Det finns även en spårvagnshållplats nära (15 minuters promenad) där man kan ta spårvagn 4 till korsvägen, avenyn m.m.

I hyran ingår tv och bredband, vatten och värme. Som deposition avlägges 4000 kr extra tillsammans med första månadshyran som återfås vid avflytt om allt är i samma skick som vid tillträdet.

Som en första kontakt är du välkommen att höra av dig per mail där du berättar lite om vem du/ni är.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölndal