Aspgården 23

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 23, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

5689 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:


Två rum och kök på våning två med balkong i öster blir ledig 1 januari. Helkaklat badrum med plastmatta på golvet, det står en tvättmaskin i badrummet som inte tillhör lägenheten. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket. I vardagsrummet är det parkettgolv, i hallen klinkers och i köket är det linoleum.

Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. I vår prislista kan du se vad månads kostnaden blir.
Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt.

Det har utförts en renovering på övergårdarna och nu är det nedergårdarnas tur. Starten sker nu på Tallgården, till denna lägenhet tar det ett par år innan vi kommer.
I den renoveringen kommer även stambyten att ingå. När alla arbeten är klara kommer nya hyror att gälla.

Närområdet:


 

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke