Aspgården 8

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 8, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

6993 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

98 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en ledig fyrarummare på Säteriet. Badrummet är helkaklat med plastmatta och har badkar. I grovköket som har ett fönster, är det också helkaklat med plastmatta. Tvättpelaren tillhör nuvarande hyresgäst. Lägenheten har genomgående ljusa tapeter och plastmattor på golven. I köket är det vita skåpsluckor med silverhandtag. Diskmaskinen tillhör nuvarande hyresgäster. Från köket kommer man åt den ena balkongen. Den andra balkongen ligger i anslutning till ett av sovrummen. Angiven hyra gäller för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Säteriet genomgår en renovering och denna lägenheten kommer genomgå en stamrenovering. Nya hyror kommer att gälla när renovering är helt klar. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke