Aspgården 22

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 22, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

4220 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Trevlig loftgångsetta i ett av husen på nedergårdarna där en renovering pågår med bl.a ett stambyte. Du kommer att få ett nytt fint badrum när stamrenoveringen är klar. Idag finns det badkar i badrummet. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och laminatgolv i hall och kök. I vardagsrummet ligger det parkettgolv och det är en mörk fondvägg. Köket har vita luckor med bokdetaljer och ett grönt stänkskydd ovanför diskbänken i laminat som är original. En hel del tillval har gjorts i denna lägenhet men du får ändå 100 kr i rabatt på hyran. Eftersom denna lägenhet omfattas av den pågående renovering av Säteriet kommer nya hyror att gälla när alla arbeten är färdiga.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke