Aspgården 8

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 8, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7085 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

98 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 4:a ledig på Säteriet. Lägenheten har 2 balkonger och skall genomgå en stamrenovering så lägenheten får ett nytt fräscht badrum. Det är plastmattor på golven i hela lägenheten. Väggarna är ljusa i alla rum. Köket har vita skåpsluckor med handtag i bok. Från köket har man tillgång till en av balkongerna som ligger i väster. Den andra balkongen når man från ett av sovrummen och den ligger i öster. I grovköket står en duschkabin, tvättmaskin och torktumlare som inte tillhör lägenheten. Nedergårdarna på Säteriet genomgår just nu en stor renovering och lägenheterna kommer få nya justerade hyror när alla arbeten och stamrenoveringen är klar. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställningen till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 243 kronor i rabatt på månadskostnaden. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke