Aspgården 7

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 7, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

6544 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet med balkong i väster finns att söka för dig som kan flytta in omgående. I badrummet som är helkaklat med plastmatta finns fönster och badkar. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och parkettgolv i hall och vardagsrum. I sovrummen och köket är det linoleumgolv. Köket har vita luckor med kant och handtag i bok. Ovanför diskbänken är det vita 15x15 kakelplattor som stänkskydd. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när du vill ha målat/tapetserat om, När du vill ha det gör du en beställning hos oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är så får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden. Säteriet genomgår nu en stor renovering på de nedre gårdarna där denna lägenhet ligger. En stamrenovering kommer göras och lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum. Nya hyror kommer gälla när hela renoveringsarbetet är klart. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke