Aspgården 6

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 6, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

5211 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En lägenhet i markplan som i viss mån är handikappsanpassad därför vänder vi oss i första hand till dig som är i behov av det. Eftersom den även har uteplats önskar vi dig som vill sköta en sådan. Utgången till uteplatsen som ligger i väster är från köket. I köket är det vita skåpsluckor och ljusa tapeter. I hallen är det ljusa tapeter med svart fondvägg. Badrummet med badkar och fönster är halvkaklat med klinker på golvet. I vardagsrummet är det ljusa tapeter och blå fondvägg. Sovrummet är också ljust. I alla rum är det plastmattor. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Ett större renoveringsprojekt pågår i området och beräknas vara klart inom några år. Denna lägenhet omfattas av renoveringen och kommer få nytt och fräscht badrum efter en stamrenovering. När arbetena är klara kommer nya hyror att gälla. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke