Aspgården 1

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 1, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6492 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har du möjlighet att söka en lägenhet där du kan vara med och påverka valet av tapeter och golv. Balkongen ligger i söder. Det pågår ett stort renoveringsprojekt på nedergårdarna på Säteriet just nu och denna lägenheten ligger i huset som skall renoveras i nästa etapp med start i höst. Underhåll av huset kommer ske och det blir vackrare både ute och inne. Ett nytt ventilationssystem sätts in och alla lägenheter får en köksfläkt. En stamrenovering kommer också göras och lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum också. Nya hyror kommer gälla när alla arbetena är helt klara. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke