Aspgården 14

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 14, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5675 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet i markplan som ligger i ett loftgångshus  Balkong i norr mot stort grönområde. Badrummet är helkaklat med våtrumsmatta och har badkar. Tvättpelaren tillhör ej lägenheten. Det är genomgående ljusa väggar (förutom i ett sovrum där det är mörka tapeter) och i hall och vardagsrummet ligger en parkettmönstrad plastmatta. I sovrum och kök är det plastmattor på golvet. Köket har vita luckor med handtag och kanter i bok samt vitt kakel ovanför diskbänken. Bänkdiskamskin och fristående frys tillhör ej lägenheten. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill ha tapetserat/målat om. När du ha det gjort lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor i månaden. Lägenheten kan bli ledig lite tidigare enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Denna lägenhet ligger på nedergårdarna där det just nu pågår ett stort renoveringsarbete med stamrenoveringar. Det dröjer något år innan man kommer till detta huset men då kommer det ske en stamrenovering och denna lägenhet får bl. a ett nytt badrum. För mer information om renoveringsprojektet går du till vår hemsida https://www.förbo.se/Vara-bostader/Storre-underhalls--och-ombyggnadsprojekt/Sateriet-i-ny-kostym Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke