Aspgården 37

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 37, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-02-01


Hyra:

5721 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

På våning två i ett av loftgångshusen ligger denna lägenhet. Det är genomgående ljusa tapeter och parkettmönstrad plastmatta i lägenheten. I köket är skåpsluckorna vita med bokhandtag, det finns diskmaskin som standard. Från ena sovrummet är det utgång till balkongen. I badrummet är det helkaklade väggar och plastmatta på golvet.

Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad kostnaden blir. Du kan också välja att måla och tapetsera själv. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 178 kronor per månad i rabatt. 

Det pågår en stor renovering på Säteriet. När alla arbeten är utförda kommer nya hyror att gälla. Vill du veta mer? Gå in på vår hemsida under rubriken för hyresgäster, där finns mer information att få.

Angiven hyra är för 2014, hyran för 2015 är under förhandling.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke