Aspgården 12

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Aspgården 12, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-11-01


Hyra:

5452 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig lägenhet med balkong i loftgångshus. Köket har vita luckor, ny spis och vitt kakel ovan diskbänk.  Badrummet har ljusa våtrumstapeter och klinker på golv, nytt badrumsskåp. Tvättmaskin tillhör ej lägenheten. Hela lägenheten förutom ett rum har ljusa väggar och plastmattor. Använd gärna vårt koncept Personliga Hem för att göra lägenheten precis så som du vill ha den. Lägenheten hyrs ut i det skick den visas. Du får 180 kr i rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Det pågår en renovering på Säteriet. Övergårdarna är klara så nu kommer turen till nedergårdarna. Det blir även en stamrenovering. När renoveringen är gjord kommer nya hyror att gälla Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke