Båtsmansvägen 120

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Båtsmansvägen 120, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

7031 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Mycket ljus och trevlig lägenhet där nuvarande hyresgäst gjort en hel del tillval. Det ligger parkettgolv i vardagsrummet, ett av sovrummen och i hallen. I köket är det rutigt linoleumgolv, ljusa tapeter och nyare köksluckor samt diskmaskin. Badrummet har fönster, badkar och plastmatta med kaklat upp till halva väggen och sedan våtrumsmålad väv. Ena sovrummet har nougatfärgade tapeter och det andra svartvita. Sovrummet med de svartvita tapeterna har en beige plastmatta. Tvättmaskin, torkskåp och torktumlare finns. Uteplatsen ligger i öster och lekplats finns i nära anslutning, så lägenheten passar den lilla barnfamiljen.  Även om en hel del tillval är gjorda får du ändå 181 kronor per månad i rabatt. Området kommer genomgå ett stort målningsprojekt under detta året. Lägenheten ligger i den första etappen och det kan vara bra att veta att du som flyttar in kanske inte kommer kunna nyttja din uteplats fullt ut under denna sommaren/hösten.  Området:

Båtsmanstorpet är ett småhusområde med bilfria gårdar. Det finns en stor fin lekplats. Det finns en samlingslokal i området. Bilen parkerar du antingen på en öppen plats eller i en carport. Båtsmanstoprets skola ligger alldeles nära.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke