Björkgården 35

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 35, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

5848 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Tre rum och kök med inflyttning 1 december. Du flyttar in och kan genast göra adventsfint. Hela lägenheten ska målas och tapetseras. Du kommer att få möjlighet att välja tapeter.

Det startar i dagarna en renovering på nedergårdarna lik den på övergårdarna  I den kommer det även att ingå en stamrenovering. Starten sker vid Tallgården så det kommer att ta några år innan Björkgården berörs. När arbetena är klara kommer nya hyror att gälla

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke