Björkgården 50

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 50, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

4467 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

För dig som vill flytta hemifrån finns här en ljus, välplanerad lägenhet en trappa upp. Ekparkett i rummet och vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket.
Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna bestämma när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du en beställning till oss.
I vår prislista kan du se vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 100 kr per månad i rabatt.

På Säteriet pågår en renovering. Övergårdarna är klara och nu pågår renoveringen på nedergårdarna där Björkgården ligger.
Det ingår även ett stambyte, när arbetena är klara kommer nya hyror att gälla. Björkgården ligger i slutet så det kommer att ta några år innan renoveringen kommer dit.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke