Björkgården 46

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 46, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6447 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet en våning upp med balkong i söder i ett av loftgångshusen. I köket är skåpsluckorna vita likaså kaklet, det finns diskmaskin som standard.
Badrummet har helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Det ligger en kostnad för tillval på målning och tapetsering till och med den sista november 2016.
Du får ändå en rabatt på 180 kronor per månad.
En renovering pågår i området som även innefattar en stamrenovering. Efter att den är klar kommer hyran att höjas. Björkgården ingår i den sista etappen.
Angiven hyra är 2015 års, hyran för 2016 är under förhandling. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke