Björkgården 39

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 39, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

6152 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet med balkong i öster. Badrummet är helkaklat med plastmatta, badkar och ett fönster. Lägenheten har genomgående ljusa tapeter och plastmattor i alla rum. Köket har vita skåpsluckor med kant och handtag i bok. Härifrån kommer man ut till balkongen. Lägenheten är i behov av uppfräschning och kan bli fin med vårt koncept Personliga Hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lämnar du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt. Säteriet genomgår en stor renovering och denna lägenheten genomgår en stamrenovering och kommer så småningom få ett nytt fräscht badrum. Nya hyror kommer att gälla när renovering är helt klar. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke