Björkgården 3

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 3, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

7638 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

98 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu blir en av de eftertraktade fyrorna lediga för inflyttning 1 september. Två balkonger finns, dels från köket och även från ena sovrummet. Badrum och grovkök är helkaklade med plastmatta. Duschkabinen tillhör nuvarande hyresgäst. Det är ljusa tapeter i alla rum och plastmattor förutom i vardagsrum där det är laminatgolv och i ett sovrum där det är linoleumgolv. Du får rabatt på¨hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du villa tapetsera/måla om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 243 kronor i månaden. Det pågår ett stort renoveringsprojekt på nedergårdarna på Säteriet och denna lägenhet kommer omfattas av detta. Lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum efter stamrenovering. Nya hyror kommer gälla när alla renoveringsarbeten är klara. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke