Björkgården 42

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 42, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6028 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig lägenhet i markplan med uteplats i öster. Badrummet är halvkaklat i vitt och blått med golvmatta i blått och duschkabin. I köket finns vita skåpsluckor med handtag och kanter i bok samt vitt kakel 15 x 15 cm ovanför diskbänken som stänkskydd. Det är parkett på golvet och tapeterna är ljusa. Hallen har också parkettgolv och ljusa väggar. I sovrummet är det linoleumgolv och ljusa tapeter. Vardagsrummet har mörkare tapeter och parkettgolv. På nedergårdarna i Säteriet pågår just nu renoveringar. Denna lägenheten kommer att genomgå en stamrenovering längre fram och kommer då få nytt fräscht badrum. Nya hyror kommer gälla när hela renoveringen är klar. Vill du veta mer om projektet på Säteriet så gå gärna in på vår hemsida och läs mer. Lägenheten är tillgänglig för inflytt redan 1/9 Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke