Björkgården 30

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 30, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5906 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Välplanerad genomgångslägenhet med balkong. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket samt eklaminatgolv och mörkgrå tapet. Helkaklat badrum med badkar och ljus plastmatta på golvet. Hallen har ljusa tapeter och eklaminatgolv. Klädkammare finns för god förvaring. Det ena sovrummet har ljus plastmatta och ljusgrön tapet. Det andra sovrummet har utgång till balkongen, parkettmönstrad plastmatta och ljusa tapeter. Vardagsrummet har ekparkett och ljusgrå tapeter. Du kan välja själv hur din lägenhet ska ser ut med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden. Möjlighet till tidigare inflyttning från den 1 september. Just nu genomgår Säteriet en stor renovering och denna lägenheten kommer så småningom få nytt badrum eftersom man även gör stamrenoveringar på nedergårdarna. Björkgården är sist ut vid denna renovering och när den är helt klar kommer nya hyror att gälla.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke