Björkgården 2

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 2, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5888 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Ljus och trevlig genomgångslägenhet med balkong. Ljusa tapeter och plastmatta i alla rum. I köket är det vita skåpsluckor med bokhandtag och bokkant, stänkskydd vitt kakel, diskmaskin tillhör inte lägenheten. Halvkaklat badrum med plastmatta, duschkabin och fönster. Du får rabatt på hyran med 181 kronor per månad för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera om. När du vill göra detta så lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista.

Det pågår ett stort renoveringsprojekt på nedergårdarna på Säteriet just nu och denna lägenhet ligger i huset som skall renoveras i nästa etapp med start i höst. Underhåll av huset kommer ske och det blir vackrare både ute och inne. Ett nytt ventilationssystem sätts in och alla lägenheter får en köksfläkt. En stamrenovering kommer också göras och lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum också. Nya hyror kommer gälla när alla arbetena är helt klara.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke