Björkgården 40, Mölnlycke

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 40, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-06-01

Hyra:

5417 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

65 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en ledig tvåa med balkong på Säteriet. Badrummet är helkaklat med plastmatta, badkar och ett litet fönster. Lägenheten har genomgående ljusa tapeter och parkettmönstrade plastmattor på golvet. Köket har träpanel på halva väggen, vita skåpsluckor med handtag i bok. Härifrån kommer man ut till balkongen som ligger i öster och vetter mot innergården. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lämnar du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 132 kronor i rabatt. Angiven hyra gäller för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Säteriet genomgår en stor renovering och denna lägenheten kommer genomgå en stamrenovering så nya hyror kommer att gälla när renovering är helt klar. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke