Björkgården 41A

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björkgården 41A, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

4767 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En av våra välplanerade ettor i markplan. Passar bra för dig som är  äldre. Ljusa väggar i hela lägenheten, vita köksluckor, halvkaklad och golvmatta i badrum. Du får en rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 100 kronor per månad i rabatt. Det pågår en renovering på Säteriet övergårdarna är klara och nu har vi startat med nedergårdarna. På nedergårdarna kommer även ett stambyte att göras. När arbetena är klara kommer nya hyror att gälla.
Angiven hyra är 2015, hyran för 2016 är under förhandling. Det finns möjlighet till snabb inflyttning. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke