Björksoppen 1

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Björksoppen 1, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6104 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet i markplan. Uteplatsen gränsar till gångbana och på andra sidan gången ligger skolgården. Du bör alltså inte vara beroende av att sova på dagen om du söker denna lägenhet. I köket är det vita skåpsluckor, ljusa väggar och mörkblå linoleummatta. Diskmaskin finns. Badrummet är kaklat vid badkaret med vitt kakel annars är det vit väv och ljusblå våtrumsmatta på golvet. I hallen är det grå väggar och laminatgolv. Vardagsrummet har parkettgolv och ljust grå tapeter. Klädkammare finns som i nuläget används som sovrum. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma när du vill måla/tapetsera om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 132 kronor i rabatt på månadshyran. Lägenheten är tillgänglig för inflytt redan 1/8.
Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke