Bokgården 12

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bokgården 12, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

6460 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:


En trea i ett av loftgångshusen i den färdigrenoverade delen av Säteriet är ledig från och med 1 januari.
Lägenheten kommer att målas och tapetseras, du som får lägenheten har möjlighet att välja vilka tapeter du vill ha. Kostnaden för målning och tapetsering ligger tom december 2021, men du får ändå en rabatt på 180 kronor per månad. I hallen och köket läggs det in laminatgolv.
Skulle du vilja ha andra köksluckor än de som finns har du möjlighet att välja till och lägga den kostnaden på din hyra.

Gå in på vår hemsida under Personliga hem och se hur du kan göra förändra lägenheten utifrån dina egna önskemål.

Angiven hyra är för 2015, hyran för 2016 är under förhandling.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke