Bokgården 21

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bokgården 21, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

6011 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Vill du rå om en egen liten täppa nu till sommaren? Då har vi två rum och kök med en liten uteplats i väster för dig. Uteplatsen sköter du själv på ett trevligt sätt. Badrummet är helkaklat i vitt med blå bård samt klinkergolv och har badkar. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket samt vitt kakel ovanför diskbänken. Det är ljusa tapeter och parkettmönstrad plastmatta i alla rum. I sovrummet är det en mörkare fondvägg. Du får en rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat/tapetserat. Du kan enkelt göra en beställning av oss. Läs mer under Personliga hem på vår hemsida. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 132 kronor i rabatt på din månadshyra. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke