Bokgården 24

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bokgården 24, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

5863 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En handikappsanpassad lägenhet med uteplats där alla trösklar är borttagna. Uteplatsen sköter du själv på ett trevligt sätt. Badrummet är helkaklat i vitt med klinkergolv och har en enkel duschhörna. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket samt vitt kakel ovanför diskbänken. Från köket har du utgång till uteplatsen i väster. Det är ljusa tapeter och parkettmönstrad plastmatta i alla rum. Du får en rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat/tapetserat. Du kan enkelt göra en beställning av oss. Läs mer under Personliga hem på vår hemsida. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 132 kronor i rabatt på din månadshyra. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke