Bokgården 5

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bokgården 5, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

7043 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ljus lägenhet med helkaklat badrum i vitt med blå bård, blå klinker på golvet och ett fönster. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. I köket är det ljusa väggar och en ljus linoleummatta, vita skåpsluckor med handtag i bok och vitt kakel 15 x 15 cm ovanför diskbänken. Det ena sovrummet har vita väggar och ljus linoleummatta medans det andra har ljusa väggar och ett laminatgolv. Vardagsrummet har en parkettmönstrad plastmatta och ljusa väggar. Nuvarande hyresgäst har satt upp en extra vägg i ett av rummen men om den som tillträder lägenheten inte vill ha kvar den så skall väggen tas bort av nuvarande hyresgäst. Om du väljer att låta lägenheten vara som den är får du 165 kr i rabatt på månadshyran. Vill du ha nya tapeter eller måla om din lägenhet, kan du enkelt lämna en beställning till oss. Under rubriken "För hyresgäster" på vår hemsida, hittar du länken till "Personliga hem", där ser du prislistan på våra tillval. Lägenheten är tillgänglig för tidigare inflyttning. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke