Ekgården 24

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekgården 24, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6894 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En välplanerad och fräsch lägenhet på tredje våningen med balkong åt väster. Badrummet är helkaklat med klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i köket och varmluftsspis med häll. I hallen är det röda tapeter och parkettgolv. Vardagsrum har mörka tapeter och parkettgolv. I sovrumrummet är det mörka tapeter och linoleummatta.

Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt.

Det pågår ett stort renoveringsprojekt på nedergårdarna på Säteriet just nu och denna lägenhet ligger i huset som skall renoveras i nästa etapp med start i höst. Underhåll av huset kommer ske och det blir vackrare både ute och inne. Ett nytt ventilationssystem sätts in och alla lägenheter får en köksfläkt. En stamrenovering kommer också göras och lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum också. Nya hyror kommer gälla när alla arbetena är helt klara.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke