Ekgården 6

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekgården 6, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-08-01


Hyra:

6874 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten: Välplanerad trea på andra våningen med balkong i öster. Köket har vita skåpsluckor med silverhandtag. Badrumet är helkaklat och där står en tvättmaskin som inte tillhör lägenheten. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 178 kronor per månad i rabatt. I området pågår en renovering. Ekgården är en av de gårdar där arbetena är helt klara. Angiven hyra är 2014 års hyresnivå, hyrorna för 2015 är under förhandling.                  Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke