Ekgården 37

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekgården 37, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-08-01


Hyra:

6175 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:På andra våningen i ett av loftgångshusen ligger denna trea. Det är genomgående ljusa tapeter på väggarna. I köket är det vita skåpsluckor med bokdetaljer.
Vitt kakel och beige klinkers i badrummet.
Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna bestämma när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort lägger du en beställning till oss.
I vår prislista kan du se vad det kostar. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 180 kronor per månad i rabatt. Tvättmaskinen tillhör inte lägenheten. 
Det finns möjlighet att flytta in redan den 1/7. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke