Fårtickan 1

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Fårtickan 1, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

7115 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns en ljus och trevlig lägenhet på 3 rum och kök ledig att söka. Lägenheten ligger på tredje våningen i hus med hiss och har balkong åt öster. Badrummet med badkar och fönster har blå plastmatta och är kaklat i badkarsdelen annars är det vitmålad väv på väggarna. Hallen är beige med grå plastmatta. Nuvarande hyresgäst har lagt egen laminat men den skall tas bort. I köket är det vita köksluckor med handtag i bok, diskmaskin och äldre spis samt parkettgolv och ljusa väggar. Båda sovrummen har ljusa väggar. Det ena har en ljus plastmatta och det andra en grå linoleummatta. I vardagsrummet är det parkettgolv och beige tapeter. Härifrån kommer du ut på balkongen som ligger åt öster. I bottenvåningen på huset finns ett dagis, jobbar du natt eller är hemma hela dagarna, bör du tänka på att barn hörs när de leker. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt. Lägenheten är tillgänglig för tidigare inflyttning.
Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke