Fårtickan 4

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Fårtickan 4, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

6443 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan du söka en 3:a med uteplats uppe på Skinnefjäll. I badrummet är det våtrumsmata på golvet, kaklat vid badkaret och annars våtrumsmålad väv på väggarna. Egen elpanna för att mäta förbrukningen. I hallen ligger ett mörkt laminatgolv och väggarna är ljusa. I köket ligger samma golv som i hallen och det är ljusa väggar. Spisen har keramikhäll och varmluftsugn och kolfilterfläkt finns. Diskmaskinen är nuvarande hyresgäst men kan eventuellt övertas. I bägge sovrum är det ljus plastmatta och i det ena är det ljusa väggar och en mörk fondvägg. I det andra är det chokladfärgande väggar och det finns en garderob. I vardagsrummet där man kommer ut till uteplatsen är det parkettgolv, ljusa väggar och en fondtapet. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt på månadshyran.
Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke