Grangården 38

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 38, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4713 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Fin liten lägenhet för dig som vill flytta hemifrån. Det är ljusa tapeter i hela lägenhet och badrummet med badkar är helkalat med klinker på golvet. I hall och vardagsrum ligger en parkettmönstrad plastmatta. I köket är det vita skåpsluckor med kant och handtag i bok. Stänkskydd ovanför diskbänk är 15x15 cm vitt kakel. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill måla/tapetsera om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista. Väljer du ha lägenheten som den är avgår 100 kronor i rabatt. Lägenheten är tillgänglig för inflyttning redan 1/4. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke