Grangården 6

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 6, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

7396 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Trea med balkong i öster på Säteriet där vi redan renoverat finns nu ledig för att söka. Badrummet är helkaklat med klinker och har badkar och fönster. Rutmönstrat linoleumgolv är lagt i hall, kök och bägge sovrummen. I vardagsrummet är det parkettgolv. Lägenheten har genomgående ljusa tapeter i alla rum. Köksluckorna är vita med handtag i bok. Stänkskydd ovanför diskbänk är vita kakelplattor 15x15 cm. Från köket har du även tillgång till balkongen. Många tillval är gjorda i lägenheten men du får ändå en rabatt på hyran med 181 kr/månad.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke