Grangården 2

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 2, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

6372 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ledig lägenhet med uteplats på Säteriet. Badrummet har fönster och badkar och är helkaklat med klinkergolv. I hall, kök och vardagsrum är det linoleumgolv och ljusa tapeter. Köket har vita luckor med handtag och kanter i bok. Vitt 15x15 kakel ovanför diskbänken som stänkskydd. Sovrummet har mörka väggar och plastmatta på golvet. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista under personliga hem. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor i rabatt på månadshyran. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke