Grangården 10

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 10, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

6271 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet på första våningen med balkong i norr och förträdgård. I badrummet som är helkaklat med klinker på golvet. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och platsmattor på golven utom i köket där det är linoleumgolv. Köket har vita luckor med handtag i bok. Ovanför diskbänken är det vita 10x10 kakelplattor som stänkskydd. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när du vill ha målat/tapetserat om, När du vill ha det gör du en beställning hos oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är så får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke