Grangården 18

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 18, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

4839 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Kanske en lägenhet för dig som flyttar hemifrån? Köket har skåpsluckor i ek med handtag i silver, vitt kakel ovanför diskbänken som stänkskydd. Det är vitmålat och har plastmatta. I vardagsrummet är det en ljus tapet och på golvet ligger ett linoleumgolv. Badrummet är helkaklat med klinker på golvet samt badkar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 101 kronor i rabatt på månadshyran. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke