Grangården 3

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 3, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

7185 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad genomgångslägenhet med balkong åt öster. Helkaklat badrum med grått klinkergolv, badkar och fönster. Köket har vita skåpsluckor med bokdetaljer, ljusa tapeter och en träpanel mot ena sovrummet samt parkettgolv. Diskmaskinen tillhör ej lägenheten. Bägge sovrummen har plastmatta och det ena har mörka tapeter och det andra ljusa. I vardagsrummet är det parkettgolv och ljusa väggar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas eller tapetseras. När du vill måla eller tapetsera i lägenheten gör du en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt. Läs mer under Personliga hem på vår hemsida. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke