Grangården 30

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 30, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

6744 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Välplanerad lägenhet där badrummet är helkaklat med klinker på golvet och duschkabin. Tvättmaskin och torktumlare finns. I hallen är det mörka tapeter och plastmatta. Köket har även det mörka tapeter och en ny linoleummatta. Köksluckorna är vita med handtag och kant i bok. Vitt kakel ovanför diskbänken. I det ena sovrummet och i vardagsrummet är det ljusa tapeter och i det andra sovrummet är det mörka. Ett nytt parkettgolv ligger i vardagsrummet och linoleummatta respektive plastmatta i sovrummen. Även om vissa tillval har gjorts får du en rabatt på hyran med 181 kronor/månad för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke