Grangården 34

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Grangården 34, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-04-01


Hyra:

7407 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En av de stora treorna är ledig, har du möjlighet att flytta in snabbt är detta lägenheten för dig. Badrummet är helkaklat i vitt med blå bård och blått klinkergolv.
I köket är skåpsluckorna i bok. Hela lägenheten kommer att målas och tapetseras och det tror vi ska vara gjort innan du flyttar in.
Du får ändå rabatt på hyran med 178 kronor per månad.

Angiven hyra är 2014 års, hyran för 2015 är under förhandling.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke