Lingonvägen 8B

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 8B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

5748 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns tillfälle att söka en lägenhet där du kan vara med och påverka val av golv i kök och sovrum då dessa kommer att byta ut. Badrummet kommer också att renoveras och den som blir erbjuden lägenheten kan välja kakel och golv även där. I hallen är det ljusa väggar och parkettmönstrad plastmatta. Köket har ljusblå luckor. Sovrummet har också ljusblå väggar och i vardagsrummet har du utgång till en stor nybyggd altan med västerläge. Väggarna i vardagsrummet är ljusa och det är parkettgolv. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke