Lingonvägen 12D

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 12D, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5510 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Mysig och trevlig 2:a i ljusa färger. Lägenheten har en uteplats med ny altan åt söder som gränsar till ett vackert grönområde. Du får nöjet att själv pyssla om uteplatsen på bästa sätt så vi ser gärna att du som söker har intresse för trädgårdstäppa. Badrummet har klinkergolv med golvvärme samt kakel i badkarsdelen. Genomgående plastmattor i hela lägenheten och ljusa tapeter. Bra förvaringsutrymmen. Köket har ljusa originalluckor, gråmålade väggar, spis med induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Just nu pågår ett underhållsarbete på Vallen. Bland annat renoveras loftgångar och källare. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke