Lingonvägen 13G

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 13G, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

6234 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Vi kan nu erbjuda dig som vill bo på Vallen 2 en fin tvåa. Lägenheten ligger på andra våningen i ett loftgångshus. Den har balkong mot skogsparti och lekplatsen. Trevlig lägenhet med parkettgolv i alla rum förutom köket. I köket är det vita skåpsluckor och vitt kakel. Badrummet är halvkaklat i vitt kakel och har blå plastmatta på golv. Vardagsrum med ljusa väggar och en färgglad fondvägg. Vita väggar i sovrummet med en svart/grå fondvägg. Lägenheten hyrs ut i det skick den visas. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas eller tapetseras. När du vill få det gjort gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kr per månad i rabatt. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. Hushållsel ingår i hyran. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke