Lingonvägen 15G

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 15G, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5946 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:På Vallen 2 ligger denna lägenheten på andra våningen i ett loftgångshus. I köket är det vita skåpsluckor och vitt kakel. Golvet är rutigt och tapeterna ljusa med en tegelmönstrad fondtapet. Badrummet är halvkaklat med vitt kakel och blå bård. Det finns ett litet förnster som är praktiskt för vädring. Tvättmaskinen tillhör nuvarande hyresgäst. I hallen ligger samma rutiga linoleummatta som i köket och väggarna är ljusgrå. Sovrummet har grå väggar och fondvägg samt ljus plastmatta. I vardagrummet, där du har utgång till balkongen, är det ljusgrå väggar och fondvägg samt ljus linoleummatta. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas eller tapetseras. När du vill få det gjort gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kr per månad i rabatt. Lägenheten är tillgänglig för inflyttning redan den 1/9. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke