Lingonvägen 10H

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 10H, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

5604 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ledig tvåa på populära Vallen. Lägenheten går i ljusa färger och har balkong i väster. Köket har luckor i björk och laminatgolv. Badrummet som har badkar och fönster är helkaklat med platsmatta på golvet. I hallen ligger laminatgolv och i sovrummet och vardagsrummet är det plastmatta. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke